2010. március 1., hétfő

a little summary

Eltelt kb egy hónap, hogy elkezdtem ezt az omgwtflol új életet és gondoltam itt az ideje egy kis összegzésnek.
Konkrét számokat nem mondok, mert a költségvetésemhez senkinek semmi köze.

-telefonom azelőtt hetente 2szer 3szór kellett töltögetni és 1szer átléptem a limitemet, most hetente 1szer teszem a telefont töltőre és ebben a hónapban 1000ft főlé sem mentem.
-üzemanyag spórolás szempontjából is jobb ez a hónap, mint az előző. Sajnos a benzinárak végett sokat nem tudok spórolni, ennek ellenére, jóval kevesebbett kellett autókáznom.
-ami a szabadidőmet illeti. Az speciel változó, habár a mostanság be nem tervezett programok nem emésztik fel annyira az időmet, mint azelőtt.
-gyorkaját ebben a hónapban nem ettem. Sürgősen pótolni kell.
-ami pénztárcámat illeti, szerencsére ebben a hónapban nem repkednek ki belőle lepkék (classical cartoon reference).

Ami korábban említett mellkastáji problémákat illeti, nos azok nem enyhültek. Kezdenek egyre gyakoribbak lenni a szúró fájdalmak. Nem érdekel. Ami nem öl meg, csak erősít, ha meg fordítva, akkor ez van.

Ami az időt illeti, végre vége a fagynak. NINCS HÓ VAZE, kettétörtem a hólapátot.
Nyílnak a virágok, csiripelnek a madarak és fogynak a töltények a légpuskából, a macskák végett. Egy rohadék van, aki rendszeresen bántja a többit, nos legutóbb nyílt sebet okozott az egyiken, ami erősen vérzett. Mostmár nem arra megyek, hogy mellé lövök, vagy farkon lövöm, azt elszalad, nem, most már fejbelövöm a szemetet. Nekem nem fogja egyik macskámat sem bántani, főleg nem a saját területükön...
Csak az a baj, hogy a szomszéd telek már beépült, így nem tudom, hogy hova fogom elásni a macskát, lehet leteszem a szomszéd ajtaja elé, "ott aludt a kertünkben" címszó alatt.
Szemét vagyok, nem tagadom.

Peace.

Nincsenek megjegyzések: