2010. január 18., hétfő

Just the usual shitstorm on monday....

És megint le bírt esni ez a rohadt hó.
És megint hétfőre.
És megint tömegmészárlós hangulatom van.

Szokásos rutin, mint legutóbb, lapátolom a havat, persze, hogy a sok mocskos rohadt faszparaszt átmegy a parkolón... lengettem is mindegyik után a hólapátot, mire az egyik meg is állt.
Esélyt nem adtam neki megszólalni, már mondtam is: Megmondanád, hogy mi a jó édes kurva anyádért kell itt átmenned, csak azért hogy a végén balra visszafordulj?! Nem látod, hogy itt ketten havat lapátolunk nektek fasszopóknak?! Ha letaposod, azt nem tudjuk felszedni bazzeg! Mi a faszért nem tudtál a 2. bejáratnál befordulni és ott megfordulni?! Ott nem zavartál volna senkit!
Ezzel emberünk távozott is mindenféle hozzáfűznivaló nélkül.

Igen, megint mocskosul be vagyok rágva.
Dühítő, de mázli, hogy soha nem kerülhetek hatalomra, mert itt bazzeg kutyavilág lenne. Olyan bűntetéseket szabnék ki a rohadt 2 kerekesekre, hogy abba rohadnának bele. Most öszintén, mi az anyátokért kell nektek a hóban, a jégben bringára ülni, mi? Szerintetek ha előttem estek pofára, meg fogok tudni állni? És miután kivasaltalak a ti hibátokból, mégis ki megy börtönbe?
Nah ez lenne az egyik, amit teljesen megváltoztatnék.
Százezres bűntetéseket szabnék ki azokra, akik ilyen időben bringáznak, szívfájdalom nélkül.
És ha egy olyan eset bekövetkezne, mint amit fentebb említettem, akkor nem az autóst bűntetném, hanem a kerékpárost. Egyrészről a több 100ezres bűntetés, ha túléli akkor neki kell kifizetnie még az autón esett kárt is és még kapna egy szép szintén több 100ezres bűntetést életveszélyes baleset szándékos okozásáért. Ha nem élné túl, akkor a családon hajtanám be.
Kezdetben mindenki lázadna természetesen, de utána szépen mindenki beletörődne és 2-szer meggondolják majd, hogy mit csinálnak.
Lenne még mit írnom, hogy mik változnának, ha hatalmon lehetnék, de az most túl hosszú lenne... majd máskor.

Komolyan istenítem az értelmetlenül, céltalanul eszement gyilkolós játékokat, mert ezeknek hála, nem a valóságban megyek neki mindenkinek egy lánfűrésszel, hogy darabokra vágjam és még a hullájában is csak járatnám a gépet...
Ilyen napok után otthon csak leülök és kinyírok úgy hirtelenjében 2-3ezer embert... és megnyugszom.
Sok hülye elkényeztetett amerikai kölyök pont fordítva csinálja, majd mielőtt elkapják saját magukat lövik fejbe... idióták...
Mondjuk érthető, valószínüleg én is hasonlóképp cselekednék, ha hatalmon lehetnék, de erre ugye nincs lehetőség... pedig sok embert kiírtanék... nagyon sokat.

Nah ez megint egy jó vidám bejegyzés lett. Oh, ez volt az 50. bejegyzésem, pezsgőbontás...

Nincsenek megjegyzések: