2009. október 6., kedd

Brutality is what makes us worse than bloodthirsty animals

mekkora találmány lenne egy olyan blog, amit elmével lehetne megírni, mert most is, mint mindig abba a falba ütközöm, hogy egy csomó mindent nem írtam le az elmúlt napok történéseiből, ma már meg nem is tudnám ugyanazzal a megfogalmazással megírni, mint ahogy akkor gondolataimban...

Correction
A Guard dog update fake volt, mint késöbb kiderült, így aggódalmam ezzel kapcsolatban alaptalan volt.
Nahde most jön az Engineer update, ami szintén tartogat KELLEMETLEN meglepetéseket.
Kezdem azt hinni, hogy sokkal jobb volt a game a default fegyverekkel...

Brutality
A brutalitás és a kegyetlenség az emberi faj legfőbb ismertetője, főleg ha azt náluk jóval gyengébbeken gyakorolhatják.

2 hete vasárnap úgy került elő Julie nevű macskánk, hogy vérzett a bal szeme és a bal oldala a fejének 2szer akkora volt, mint egyébként.
Nem evett, nem ivott, csak lekuporodott és kínlódott. Rögtön kerestünk is nővéremmel állatorvost.
Szabad megjegyeznem, kb 5 kitűnő állatorvosival büszkélkedhetünk itt a környéken, csaképpen EGYIK MOCSKOS FASSZOPÓ SEM HAJLANDÓ DOLGOZNI SZOMBATON ÉS VASÁRNAP!!!azaz 7végén meg is dögölhet az állatod, majd 7köznap megmondják, miért halt meg... Csepel-sziget FAIL!!!
Pesten találtunk egy 24 órás állatorvosi klinikát, ahova be is autóztunk gyorsan.
Kivárjuk a sorunkat, bemegyünk, doki megvizsgálja a macskát, a következő eredménnyel:
karmolásnak, verekedésnek nincs nyoma, ember okozta sérülés, a szem és a 3 hártya alulról felszakadva, vérrel keveredett csarnokvíz(aki nem tudja, a csarnokvíz a szemünkben van).
2 dolog lehetett: kiveszik a szemét, vagy megműtik, de nem biztos, hogy segít, ha szövődmények lesznek, akkor mindenképp kiveszik a szemét. Látni arra a szemére már soha nem fog.
A doktornő hihetetlenül kedves volt, saját maga ajánlotta fel, hogy inkább megműti, mert ha sikerül, akkor meg is maradhat a szeme.
A műtét sikerült, este elhoztuk a macskát. Időszakonként kontrollra visszavisszük és még ezt a hónapot kell kibírnia. Ha minden rendben lesz, akkor a tölcsér is lekerül róla és a szeme is annyira rendbejön, hogy habár nem lát majd vele, legalább nem kell kiszedni.
Visszatérve arra pontra, hogy ember okozta sérülés...
Szomszédunkban lakik egy házaspár. Ott a férj imádja a macskákat, saját gyerekeiként szereti őket és nem csak a saját macskájukat, hanem mindenkiét. Eljárnak horgászni és külön botot visz a kishalakhoz, hogy hozzon haza a macskáinknak, ennyire jófej. Megjegyzem, macskáink nem éheznek, állandóan zabálnak, olyanok mint a sáskák.
Tehát egyik szomszédunk szereti a macskákat, a másik (már elköltöztek) régebben megmérgezte az egyik macskánkat.
Julie meg annyira jó természetű, annyira jóhiszemű, hogy ahhoz megy oda, aki épp hívja. Valszeg ez történt, amikor azt a sérülést szerezte. Valami szemét köcsög az utcánkban járva odahívta, majd fejberúgta. Szomszédainkkal jóban vagyunk, így egyikre sem tudok gyanakodni, de Isten ne adja, hogy megtudjam, hogy ki tette ezt a macskámmal... a belét kitaposom, apám által örökölt viperámmal szilánkosra töröm a fejét, megvakítom, majd megkérdem, neki milyen érzés...
Mocskos állatkínzó szemetek, saját érdekében remélem, hogy sosem derítem ki, hogy ki volt...

Where is the fucking exit?!
Nem győzöm szajkózni, hogy mennyire elegem van és utálom ezt a kibaszott börtönt. Ma is ott tartok, hogy 2 dolog közül választok: eret vágok, vagy kiköltözök a holdra. És lehet a valószínübbet fogom választani.

Anniversary
Nagyon kivagyok augusztus óta és csak romlik a helyzet, lassan itt lesz az évforduló. Vasárnap lesz 7. éve, hogy egyedül vagyok. Egyébként megvagyok, az árnyékom olykor-olykor tökéletes társaság, nem is kívánhatnék ennél többet... de tényleg...

Nincsenek megjegyzések: