2009. február 20., péntek

economic crisis my ass!

Annyira, de annyira szeretnék vidám dolgokról írni, de egyszerűen képtelen vagyok, mert mindig csak faszságok érnek engem... és már megint idegbeteg vagyok, úgyhogy elnézést a nyersmagyarért.
Rá kéne szokni a kenderre, hogy legalább az idegesítő dolgokon is mosolyogjak...

Gazdasági válság, meg a faszom!
Bejön az uborka, kérdezget árakról, majd nekiáll mártír módon rinyálni (ahogy csak a magyar tud történelmünk óta), hogy minden milyen drága és alig tud megfizetni felszereléseket a kocsihoz. "Járjál gyalog!"-mondtam magamban, majd kér 2 db 5wattos üvegizzót, majd folytatja a vinnyogást az árakról.
-140ft a 2 izzó.- Kibasz elém egy 20ezrest. "Nah elmész az anyádba, te szarszájú köcsög"-szintén magamban. Ez ugat drágaságról meg válságról, kb 7 vagy 8 Deákja volt abban a vastag buxában...
Visszaadom a fél váltókészletünket, megköszönöm a vásárlást, elmegy...
Következő Audis ficsúr.
-Féklámpa izzó, 2 szálas.- "Légyszíves, paraszt"-folytatom.
Odaadom, mondom egy 100-as lesz. Ez is kibasz elém egy Deákot. Magamban elszámolok 40ezerig, közben udvariasan rákérdezek, hogy nincs-e kisebb.
-Há hogy lenne [mégis mit képzelek, nem?], aprót nem tartok magamnál.- "Mi meg nem vagyunk bank basszájba, baromira feltörné a buxádat egy ezres vagy egy ötszázas, te kretén". Megintcsak visszaadom a fél váltókészletünket, stb stb.
Nagyszerű, 2 köcsög és már nincs is váltópénzünk... Nah ezért (is) utálom az embereket! Nem képes aprót... de aprót vaze, 1-2 ezres nincs ezeknél csak 20-as. Komolyan, elmentek a picsába, én meg rohangálok a postára váltani...

Harmadik emberünk az előző kettő kombinációja. 150ft-ért vásárolt, közben az árak miatt sápitozott és megintcsak egy kurva Deák kerül az asztalra.
Elöntötte a szar az agyamat. Szintén udvariasan, de már tudva a választ, némi apróért könyörgök. Természetes nincs, és én itt hagytam abba az udvarias, mindent a vevőért színjátékot.
-Uram, nem tudok visszaadni.-
-Miazhogynem?! 1 órája vannak nyitva, nem tartanak váltópénzt?!-
Valami elszakadt...-DE BAZDMEG TARTUNK, CSAK TUDOD, TE VAGY A HARMADIK FILLÉRES KÖCSÖG, AKI 1-2 SZÁZAS ÁRUÉRT ELÉM BASZOD A 20EZREST!!!!
A HÁRMATOK ÖSSZBEVÉTELE NEM FEDEZI A POSTÁHOZ VALÓ KIKOCSIKÁZÁSOMAT!!!-

A kedves vásárló, csakúgy mint a gépnél társkeresőt böngésző kolega hevesen pislogott rám, majd emberünk csöndben távozott.

Visszamentem az irodába, elfogyasztottam egy Cataflamot, majd kimentem a postára váltani.

Kiakadásom mértéke elmondhatatlan... már csak 7 óra zárásig és már csak 4db Cataflamom van...

Nincsenek megjegyzések: