2012. július 16., hétfő

Brony camp / Meet the Pyro

Egyetlen szabad hetem amit az idén kivehettem, hála a tiffany tanfolyamnak, brony-kkal töltöttem Tiszanánán és nem bántam meg.
Több szempontból is jó volt ez a tábor.

Nem csak hogy végre megint társaságban vagyok, akikkel nyaralni mehetek, hanem kicsit gyűjtöm a hosszú utas tapasztalatokat is, ugyanis most először mentem fel autópályára.
Izgultam, mert GPS ide vagy oda, azért mégis csak messzire kell menni, de minden simán ment, az oda út is és a vissza út is.
Anyám kocsiját kértem el, hogy több embert is tudjak vinni, meg legyen hely a csomagnak is (meg ha út közben balesetben meghalnék, akkor ne én egyedül... izé, hogy ne unatkozzak útközben...)


Az egyetlen lehangoló dolog az az, hogy 1 hétig 11 kan volt összezárva és 1 lány sem jött el (leszámítva egyet, de ő nem tudott végig maradni, így vasárnap hazament)...

Pedig elvileg volt pár jelentkező... oh well...

A legjobb időt fogtuk ki, ugyanis majdnem 40fok volt minden nap, még jó, hogy minden napot a strandon töltöttünk.
A hely, ahol voltunk sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Gondoltam szauna lesz a 2 ház, de mikor beléptem, olyan hűvös volt, mintha klímáztak volna.
Az alap dolgok megvoltak, víz, villany.
A kaját mindenki maga intézte, illetve be lehetett fizetni közösbe is és akkor abból volt intézve néhány ember kajája.
Voltak programok, amikre szintén előre kellett fizetni. Ezek közt volt GPS túra, kenú túra, meg lovaglás, stb...

A társaság teljesen rendben volt, kicsit tartottam attól, hogy mekkora tivornya lesz, de szerencsére mindenki mértékkel alkoholizált.
A hangulat fergeteges volt, bár a reggelek nem mindig indultak jól.
Magyar Mlp zenékre és/vagy dubstep-re ébredni nem a legkellemesebb dolog...
Töbszörös anyagi rongálásra való szándékomat is hiába tudatosítottam időről időre, ez sajnos majdnem minden reggel megismétlődött...

Meglepetésünkre, voltak a háznál kiskutyák. Valaki kitette őket és odaszoktak hozzánk, mert etettük őket. Nah nekem meg is volt, hogy mi helyettesíti az internetet, egész héten a kis vakarcsokkal játszottam. Többiek meg is jegyezték, hogy nem véletlen Fluttershy az én kedvencem. :)
Miután Süni vasárnap hazament, én és Patrik kaptuk meg a rendszeres etetés feladatát, amit gond és hiba nélkül el is végeztünk.
Aggódtunk az ebekért, hogy vajon mi lesz velük, ha mi elmegyünk, de hála Jóna bro-nak és családjának, jó helyre kerültek, aminek nagyon örülök. Szívesen hazahoztam volna egyet, vagy mindet, de sajnos nálunk nincs meg a kellő környezet kutyatartáshoz.

Sokminden történt, amiről estig lehetne mesélni, de inkább beszéljenek a képek.


A véreb házörző

A strandA csapat egyik feleA tulaj, a szervező és az aszfaltszaggató Suzuki Ignis sofőrjeGps verseny a sivatagi melegbenAz egyik szállodaAlmaevő versenyStand back bitches, I got this...NOM...Az a fej, az a haj, az a toka, *le sigh*A benti disznóól...A kinti disznóól...A végére meg egy csoportkép (amit majd otthon töltök fel, mert itt nincs meg)Köszönöm nektek ezt a remek hetet, remélem lesz alkalmunk még legalább egy ilyen vakációra (remélhetőleg több pegasis-el ^^).

Meet the Pyro


Hát hogy is mondjam, nem erre számítottam. Viccesnek vicces volt, de sokkal többet vártam volna olyan remek "meet the" videók után, mint a Spy és a Medic...

Újfent csalódtam bennetek Valve és újfent a Pyro-t csesztétek el... baszódjatok meg.


Valve, Y U hate Pyro so much?!


Peace.Nincsenek megjegyzések: