2010. augusztus 17., kedd

Crappy vacation....again

Üdvözöljük a kedves versenyzőinket. Ma ismét árad a szartenger.

Nem fogom most napokra lebontani, mert fölösleges.
Szóval, múlt héten voltam szabin, miután szétbaszták nekem ezt a hetemet, lásd.: előző bejegyzés.
Természetesen az hét sem úgy telt, ahogy én azt szerettem volna. Nem volt sok tervem, pihenni akartam, ennyi. Hát nem sikerült.
Minden kibaszott nap kelhettem korán, hogy intézzem a céges gépet, aminek elkészülése nem rajtam múlt. A hét másik felében jöttek ki rokonok, ami szintén felrúgta az én pihenésemet. Még vasárnap is 8-kor kellett kelnem.
Ez a nyár eddig kibaszott kurva szar, már az előző szabim is szar volt, és a mostani is. Nem értem nekem miért nem járhat egy kis nyugalom. 1 kurva hetet akartam ebből az egész kibaszott nyárból, ebből az egész kibaszott évből, hogy egy kicsit pihenni tudjak. De nem, nekem nem jár ennyi, még 1 kurva nap sem. Így is voltam bent helyettesíteni 1-2 órára, illetve egész napra.
Úgyhogy azt kell mondjam, fasza egy szabadság volt ez bazzeg.

Fucking liar!
Mind tudjunk, hogy a héten pénteken van 20.-a. Eredetileg az volt megbeszélve, hogy 21.-én, azaz szombaton nem nyitunk ki, mert amúgy is csak fél nap és kutya sem jön be, mert mindenki hosszúhétvégézik, meg persze itt a környéken sem lesz nyitva semmi.
Nah, mint ma kiderült, mi mégis nyitva leszünk.
Fasza, nem csak a hetemet, a programjaimat baszták el, egészen pontosan Lajoska baszta el, mert ő hisztizte ki magának a hétvégét, amit én már 2 hónapja foglaltam le; szóval nem csak a hetem van elbaszva, most még a hétvégém is, miután a megbeszéltek alapján szerveztem a dolgaimat, most megint fel van rúgva. Anyám egy mocskos hazudozó és egy még mocskosabb zsidó.
Normális ember ilyen nem csinál. Gondolkodjunk már. Szombaton itt minden zárva lesz, az emberek nyaralnak, senki, SENKI nem fog dolgozni, erre mi nyitva leszünk....
Ilyenkor komolyan elgondolkodok anyám elméjének épségéről. Egyre több és több ehhez hasonló hülyeségeket csinál, úgy látszik nála korábban kezdődik a hülyülés, mint az átlagnál. Szerintem nem árt, ha lassan orvos is megvizsgálja.
Értelmetlen dolgokat csinál és mindenre csak én baszok rá. Hát ezt már nem sokáig fogom tűrni....

Pc problems
Most hogy a cég megkapta a régi gépem, szépen próbáltam minden programot visszapakolni, amiket használni szoktunk.
A Bárdi mégegy hetet csúszik, mert az az informatikus, aki ezt intézte volna, most szabin van...fasza...
Az Unix program telepítésével nem volt gond, a regisztrációval annál inkább...
Felhívom a Haraszti boltot, akiket mindig is szoktunk hívni. Ott azt mondták, hogy központot kellene hívni, mert ők adják ki a reges adatokat.
Hívom a központot, ők azt mondják, hogy a Csepeli kirendeltséget hívjam, mert az ő hálozatukba tartozunk.
Hívom a Csepelieket, ott adnak egy telefonszámot, ami egy informatikusé.
Hívom az informatikust, aki azt mondja, mivel mi a Harasztiaktól rendelünk, ezért őket kéne hívni, mert nekünk ők adják ki az adatokat.
Nah elmentek most már a picsába-mondtam. Körbetelefonálom fél Budapestet 3 kibaszott számsorért bazzeg és sehol sem képesek megmondani.
Hívom a Haraszti boltot, ott a kolega is csodálkozik a sok vadbarmon, hogy küldözgetnek ide-oda, amikor csak 3 számsort kellett volna lediktálni. Nah ő lekérte nekem az adatainkat és be tudtam végre regisztrálni. Végül azért mégjegyeztem, hogy 1 cégen belül milyen jól összedolgoznak.
Egyelőre ez a helyzet, várhatom a hétfőt, meg a gépest, akinek még lenne a gépen dolga és már tegnapra igérte kétszer is, hogy jön....
Nevetséges.

Hullámzik a szartenger rendesen bazzeg és nem tudom meddig bírom még, de már kurva unalmas minden bejegyzésben ugyanazt újra és újra leírni.

Jól esne egy kis változás....
KURVAJÓL ESNE!!!

Nincsenek megjegyzések: