2010. április 29., csütörtök

Update and Rage

Bizony rég nem írtam már és szépen össze is gyűlt néhány dolog, amiről írni kell.

Apróságok

-Egyik macskám múlthéten megsebesítette magát, fennakadt valahol egy kerítésen, keményen vérzett, de másnapra már semmi baja nem volt.
-Úgy tűnik nem kell SIM kártyát cserélnem.
-Az erősítő a kocsiban elfáradt -> beszart...
-Láttam a bolt előtt egy Ferrarit, nem replikát, eredetit... majdnem magam alá piszkítottam.


I won't die after all

Végre valahára fény derült a mellkasi fájdalmakra.
A sok aggódás, para, előre elképzelt halál után végül nem lesz semmi baj.
A rend kedvéért: kb. 3 hónapja elkezdett fájni a mellkasom külömbféle módon. Szúrt, nyilalt, összerándult. Mondanom sem kell, nagyon megijedtem. Aki akkor engem lát, csak azt látja, hogy meredten nézek előre, kiment belőlem minden szín, mint a rajzfilmekben.
Emlék képek villantak be, gondolatok özönlöttek a fejemben... hogy miket csináltam eddig és miket akartam még.
Elmentem a dokinőhöz, aki azt mondta, oh ugyan, csak sok a gyomorsavam és azért nyilal be 1-2 helyen.
Végigcsináltam egy gyógyszeres kúrát, nem ért semmit.
Megint elmentem hozzá, kértem, hogy adjon beutalót tüdő röntgenre, mert ott majd megmondják, ha van valami, erre ő azt mondja, menjek hőtérképre.
Másnap keresgéltem, hogy mégis hol csinálnak ilyesmit, nem találtam sehol.
Teltek a napok, hetek, egyre jobban aggódtam.
Lajosnak kellett valami beutaló, valami vizsgálatra, kértem, hogy írasson nekem is egyet a röntgenre. Mikor visszajött a dokitól, beutaló helyett, egy hőtérképes prospektust hozott.
Mondanom sem kell, hogy elöntötte a szar az agyamat és örjöngtem, hogy hogy lehet ilyen nehéz felfogása ennek a szottyadt kurvának.
Úgy döntöttem elmegyek ahhoz a dokihoz, aki gyerekkoromban volt az orvosom. Telefonon szóltam neki, mire odamentem, kész volt a beutaló. Lezajlott a röntgen és lelet szerint nincs ott semmi. Kicsit megnyugodtam, de továbbra is zavart a gondolat, hogyha nincs ott semmi, akkor mitől fáj?
Gyerekdokim megmondta, hogy nem kell kétségbeesni, az ok nagyon egyszerű: gyenge a hátizomzatom...
Életemben nem könnyebbültem meg ennyire és rég nem éreztem magam ilyen hülyén... Minden aggódás és halálfélelem totál fölösleges volt. A saját lustaságom tesz engem a sírba.
Szóval megkönnyebbültem, de a feladat adott: sportolni kell.


Blind doc can kiss my ass

Itt említettem a vak dokinőt, aki a lábakból megmondja, hogy van-e valami baja az embernek.
Nem részletezem, korábban leírtam, most csak annyit teszek hozzá a dologhoz, hogy kedden véget ért a gyógyszerszedés.
Eredmény? Szart sem ért, ugyanakkor sok pénzembe került. De ismerős ez a kombináció.
Sok energiát és pénzt fektetek valamibe és nem érek el vele semmit. Igen, határozotttan ismerős kombináció. hm...
Nahde mind1, a lényeg, hogy vége a gyógyszerezésnek és dokit sem hívom fel és nem megyek el egy új vizsgálatra, mert semminek nem volt semmi hatása, úgyhogy beveheti.


Fuck you Ijji, goodbye Drift City

Drift City aka. Skid Rush.
Egy kóreai online autós játék.
Korábban talán már írtam róla. Kb 1-2 éve abbahagytam, mert akkor Tdu-val meg Tf2-vel játszottam és gondoltam DC már annyira nemjó.
Nagyon össze volt már kutyulva az új elemekkel, kiegészítő elemekkel...
Mindamellett a tuning cuccok 5%-a volt csak ingyenes a többi mind fizetős.
G coin-okkal lehetett megvenni a fizetős cuccokat.
1 G coin x pénzbe kerül, nem tudom pontosan mennyibe. Nahde akkor most egy gyors számolgatás. Nem valós adat, csak felvetés: van egy felni szett, ami nagyon faszán néz ki és G coin-os, tehát fizetsz érte. Az ingyenes cuccok véglegesek voltak, de baszki a fizetősök határidősek voltak... 1 hétre 5G coin, 1 hónapra 20G coin, 90 napra 50G coin... nahmost tegyük fel, hogy 1 G coin az 800Ft... na? Hát ki a tököm fizetne egy szarságért egy ingyenes játékban? Ez legalább akkora faszság, mint a sok selejtes WOW-os, aki nem is tudom, hetente? havonta? fizet x ezer ft-ot hogy játszhasson... Ezzel az erővel akár járhat az ember rendszeresen prostizni, tök ugyanaz a 2... totál értelmetlen.
Szóval egy időre abbahagytam DC-t, de egy hete újra felraktam, ki akartam próbálni, milyen billentyűzet helyett gamepad-al játszani.(Tdu-t már 1 hónapja pad-al nyomom)
Ijji kitalált egy olyan programot, ami lényegében olyasmi mint Steam, csak szarabb.
Nagyobb stabilitás érdekében találták ezt ki, ok, mondom, nembaj, elfér a gépen... aha... csakhogy drága Ijji a nagyobb stabilitás érdekében kizárta európát, meg 1-2 környező országot, azaz európában többé nem lehet DC-zni. Fasza, mi? Köcsög amcsik, sikerült ezt is elbasznotok nekem.
Vannak youtube-on módok, hogy hogyan lehet mégis játszani, de fele természetesen nekem nem működik, a másik fele meg alapvetően Firefoxot igényel, nahmármost csak ezért én nem teszem fel azt a szart.
Úgyhogy asszem végső búcsút vehetek ettől a valaha volt kedvenc játékomtól.
Kicsit sokat búcsúzkodok mostanában, kezd unalmas lenni...

Bugos, szar kocsik

Tdu-t akartam feldobni új kocsikkal, hogy kicsit több kedvem legyen autókázni, mert kicsit unalmas mindig egyedül krúzolni...
Természetesen itt sem könnyű az élet. Talátam AE86-os Trueno-t. A műveltek tudják, hogy ez bizony a legendás Hachiroku az InitialD-ből.
Letöltöm, kicserélem a modelt.... bugos... fasza.
Végre lett volna kedvem jókat driftelgetni a legendás drifterrel, erre bugos a modell.
Kilóg a jobb oldali biztonsági öv a kocsiból.
Gondoltam beteszem más kocsi helyére, akkor meg a karakterem feje lóg ki a tetőn.
Még 5-6 kocsinál kipróbáltam, de mindnél volt valami bug. Fel is adtam, mert mivan ha esetleg egy Ferrari modelt cserélek le és az hibátlan? Semmi különös, csak lesz egy Trueno-m, ami 320-al megy...
Szóval ez sem jött össze, szerencsére, nem ez az egyetlen letölthető kocsi, akad még jó modell bőven, csak jó lett volna a Trueno-val zúzni.

Let's make the Pyro weak, and let's make a new, crappy design... That's right, we are Valve!

Valve csinált egy új dizájnt Steam-nek. Most részletezzem, vagy legyek lényegretörő? Szar, kibaszott szar lett bassza meg! Nem értem, miért kell mindent elbaszni mostanság...
Youtube és más oldalak ugatnak, hogy tegyem fel az új explorert. NEM TESZEM FEL BAZZEG, MERT EGY RAKÁS SZAR!
Valve kiad egy szanaszétszart új Steam-et, ami nemcsak ronda, de kezelhetetlen is.
Drift City kizárja európát a játékból...
VALAKI MONDJA MÁR MEG MI A FASZOM VAN?! Miért basznak szét mindent, ami eddig hibátlan volt? Kinek jó ez? Kinek tesznek jót ezzel?
Sok agyatlan fasz.
Oh, but wait, there's more...
Valve kitalálta, hogy legyengíti Pyro-t, a kedvenc karakteremet.
-gyengébb sebzés
-rövidebb lángolás
-gyengébb airblast
és még sorolhatnám.
Baszki, állítom, hogy Valve minden újabb update-el csak velem akar kibaszni.
Kezdték a Scout pack-el. Bénító fegyvert adtak a leggyorsabb karakternek, értitek?! Agyatlan barmok... istenem...
Aztán jött a Spy pack. Spy a legszemetebb karakter a játékban, bazzeg láthatatlanul mászkálhat, illetve a saját csapattársadnak álcázva és ha hátbaszúr az instant kill. Kibaszottúl nem fer Class, de nem baj, el lehetett vele bánni. Aztán jött a pack, kapott egy órát, amivel álcázni tudja a halálát. Bazzeg, most ezt miért kellett?! Nem elég, hogy a legköcsögebb class, de még kapjon is olyan fegyvert amivel a halálát is eljátszahtja... nagyon fasza bazzeg, nagyon fasza.
Aztán jött a Demoman pack. Kapott egy pajzsot, amivel nem sebződik annyira és kapott egy kardot, amivel ha becharge-ol, levágja az ellenfele fejét, azaz instant kill.
Megintcsak MIAFASZ?!
Demo korábban halhatatlannak volt minősítve, mert a sticky-ket nem lehetett szétlőni, nah ezt késöbb megoldották. Erre most bazzeg kap pajzsot, meg kardot, érted, nemcsak alig lehet megölni, de ha berush-ol, akkor basztad... Zseniális ötlet Valve, zseniális ötlet.
Ezen sok szarság ellenére Pyro volt szinte az egyetlen, aki mindezekkel el tudott bánni és itt most nem a W+m1-es taktikára gondolok.
Scout: labdát kikerülni, vagy visszalőni és Flaregun-nal meglőni. Nyerő.
Spy: Spycheck-elni mindenkit, ha meggyullad, akkor nyomni rá a tüzet ezerrel, ha meghal, vagyis megjátsza a halálát, akkor hiába fut el, miközben láthatatlan. Miközben lángol, addig lehet látni merre megy és amint látható lesz, akkor lehet tovább pörkölni. Nyerő.
Demoman: lövedékeket visszalőni, sticky-ket ellökni, ha berush-ol a karddal, akkor visszalökni ariblast-al és amíg megint megindul, gyorsan meggyújtani és visszavonulni, vagy ismételgetni a visszalökést és gyújtogatást. Nyerő.
Nahmost kitalálták, hogy most már Pyro is tehetetlen legyen ezekkel szemben.
Igazi atomfizikusok lehetnek Valve-nál...
Most megint ott tartok, hogy lehet hagyni kéne Tf2-t a picsába, mert most szinte csak a flaregun és a balta kombót lehet használni, az meg nem mindig hatásos.
Szóval Valve, újfent basszátok meg anyátokat!

Nah, ez most velős volt, rég nem írtam ilyen sokat.
Peace.

Nincsenek megjegyzések: