2012. március 6., kedd

Spring is here!

hát már ideje volt, baromira untam az állandó fagyot, meg a bakkancsomat.

Legutóbbi bejegyzésem óta sok kis apróság történt, amiből sokat elfelejtettem már és igazán nem is tudom, mit írhatnék...
Azelőtt egy alcím után regéltem elég rendesen, most meg értelmét nem látom tagolni őket...
Úgyhogy dióhéjban:
-a hétvégén felraktam a nyári gumikat, ám rádöbbentem, hogy rohadt kopottak már és 60k-ért szerdán vehetek újat... yaaaay....
-tiffany tanfolyam folyamatos megszakításokkal, lassacskán megy... még mindig csiszolok és még egy jó darabig csiszolni is fogok. Asszem a gömblámpa nem lesz a kedvencem.
-lezavartam egy kisebb takarítást a szobám néhány polcán és fiókjában. Kiszórtam minden szart, amire nem lesz már szükségem, illetve 1-2 múltat idéző rajzot, fényképet. Eredmény: egy teli kuka minden szarral. Hehh, legalább 5 éve gyűlik az üres hónaljdeók hada a polcaimon, hát most kivágtam mindet. Végre lett egy kis helyem.
-meglepő dolgok mennek végbe nálam. Fejlődök, lassan, de fejlődök. Olyan dolgokat tanulok meg, amikre azelőtt azt mondtam, meh, minek ez nekem... Ilyen például a Dropbox, ami egy baromi hasznos dolog, meg más hasonló apróság.
Mindezt a brony csoportnak köszönhetem. Végre egy olyan közösség, ahol nem érzem hogy visszahúznak, sokkal inkább rúgdosnak előre. Furcsa érzés, ilyenben még nem volt részem.
-meggebedek a sok rajzos rekveszttől... ki sem látok a munkából, annyi rajzolni való van. Ilyen sem volt még soha. Azelőtt mindig magamnak rajzolgattam, senki nem kért tőlem semmit... Középsuliban volt 1 request a 4 év alatt, most meg heti rendszerességgel jönnek az újabb és újabb kérések.
Nem volt még ilyenben részem, nem tudom, hogy kezeljem a dolgot. Sokan mondják, hogy csináljam pénzért, de nem tudom helyes-e... Szívesen rajzolok mindenkinek, ugyanakkor tényleg minden szabad időm erre megy el és saját dolgaimra szinte semmi idő nem jut. Meg kell ezt még gondolnom.
Mindenesetre örülök, hogy úgy gondolják, hogy jó a munkám. ^^

Végül szerintem összedobok egy tavaszi dizájnt, elvégre VÉGRE itt a tavasz. :D
Peace!

Nincsenek megjegyzések: