2010. május 18., kedd

Crappy weather, crappy mood, crappy everything...

Jól sugallja a cím, most minden szar...
Az időjárás, a kedvem, minden...

Iszonyat fáradt vagyok és álmos.
Ma képtelen vagyok felvenni a jómodorú, vigyorgós eladó gúnyát.
Nem, ma nem megy.
Ma mindenkinek fapofát vágok, amiket le kéne nyelnem, nem teszem, hanem aki paraszt, azt ma elküldöm a picsába szemrebbenés nélkül.
Van egy patkányképű paraszt, akit már 3. alkalommal fogok ki és rohadtúl utálom.
Úgy beszél, hogy minden második szavát megmosolyogja, így: "ehhe" "ehhe". Ehhe bazdmeg... ráadásul úgy néz ki, mint akinek fésüre nem telik.
Hiába vásárol nagy értékben, nem kárpótolja a szétcincált idegeimet, amit ez a szarházi erőszeretettel kínoz.
A mai nap hivatalosan is "a legszarabb nap" címet nyerte el, ezekért, meg sok más aprósággért is.
Csak nem leszek már idegroncs a szülinapomig...

Fuck da weather
Ritka szemét időjárás van az elmúlt napokban.
Múlt hét elején beszereztünk néhány cuccot, amivel kicsit upgrade-eltük a horgászfelszerelést. Gondoltuk majd most milyen fasza lesz minden. Hát igen, fasza is lett... már csütörtökön megmondtam, hogy nem lesz itt semmilyen horgászás hétvégén. Hát be is jött. Ritka alkalmak egyike, hogy bejön az amit a meteorológusok jósolnak.
Csütörtök óta van ez a moslék idő. Szakad az eső, fúj az a rohadt szél és hideg van, főleg itt a boltban, mert itt már egy ideje nem fűtünk, hát most ráfáztunk, szó szerint.
Itt legalább 2 nap, mire ezaz ősrégi padlófűtés némi meleget csinál.
Tegnap kezdtünk egy fasza kis 2 órás áramszünettel. Már kezdtük beizzítani az áram átalakítót és egy autó akksit, mire visszajött az áram.
Ebben a tetü időben persze semmit nem lehetett csinálni, jobbhijján maradt a Tv, meg a gép.
Szegény Tanashi is most betegeskedik. Jobbulást neked, igyál sok teát, pihenjél sokat, aztán közben gondolkozz azon a szülinapi ajándékon, mert már csak 1 hónapom van rá, hogy beszerezzem. :)
Közelednek a szülinapok, remélem legalább akkor jó idő lesz.


Fuck you Valve
Hát igen, a legutóbbi Pyro nerf-et igencsak meglehetett érezni.
Nem is értem... úgy tűnik most a Heavy lett a kedvenc, mert ő 2 boost-ot is kapot... Pyro meg nerf-et bazzeg... Szánalom, ami Valve mostangás művel.
Azelőtt is nehéz volt Heavy-t megpörkölni, főleg ha Medic-el jött, de nem volt lehetetlen. Most meg... el sem lehet futni bazzeg, mert hamarabb tud lőni, gratula Valve, gratula.
Most már nekem is csak a Medic-re kell hagyatkoznom, ha Heavy-t akarok ölni.
Spy-okkal különösebb gond nincs, a Dead Ringer továbbra is a létező legköcsögebb fegyver, amit a létező legköcsögebb class-nak tudtak adni. Sebaj, ha jól fülelek és Flaregun-al jól célzok, akkor őket is le lehet rendezni.
A pajzs és a kard továbbra is god mode a Demo-nak. Nem győzök niggerezni, akárhányszor berushol. A nerf miatt már a "meggyújtom, ellököm" taktika sem olyan sikeres. Nem tudom Valve-nek miért jó, hogy ekkora fasszopók. Steam továbbra is szar és kezelhetetlen. Úgy látszik a technika visszafelé fejlődik, mindent szétcsesznek, ami korábban jó volt. Ez van.

Mára ennyi, ha kihagytam valamit, akkor azt majd legközelebb pótlom.
Peace.

Nincsenek megjegyzések: